herossport.webp

Suzuki Swift Sport

Vanaf €28.899

De City-tripper

Kenmerken

  • Sportief, jong en stijlvol design
  • Compact en toch heel ruim binnenin
  • Plezier om mee te rijden: reageert snel en ligt perfect in de bochten
  • Zowel 4x4 als 4x2, in manueel en automaat
  • 5 jaar garantie en levenslange bijstand

CO2: 107 - 121g/km

Verbruik: 4,7 - 5,4 l/100km (WLTP)

  • Puur rijplezier
    Puur rijplezier

Sterk designstatement

Het exclusieve instrumentenbord onderscheidt zich door twee verschillende kleurencombinaties: een rode ring op een zwart-witte toerenteller en een donkere zilverkleurige snelheidsmeter. De turbodruk- en olietemperatuurmeters op het centrale kleurenscherm van 4,2 duim geven het geheel nog meer pit.

Een D-vormig geribbeld stuurwiel en glanzende roestvrijstalen pedalen dragen bij tot de ultieme sportiviteit van het voertuig. Voor nog meer mogelijkheden kunt u een smartphone aansluiten : al zijn functies worden dan beschikbaar op het audioscherm

1.4L BOOSTERJET-MOTOR

De nieuwe, rechtstreeks ingespoten 1.4 BOOSTERJET-turbobenzinemotor geeft de nieuwe Swift Sport meer koppel om mee te spelen. De turbo met intercooler stuwt gecomprimeerde lucht in de cilinders en stelt de motor in staat om zijn koppel te maximaliseren bij lage toerentallen vanaf 2.000 t/min. Bovendien regelt de wastegate de turbodruk door de klep te openen of te sluiten, waardoor de respons gevoelig versnelt en het brandstofverbruik daalt. De directe injectie verhoogt de efficiëntie verder door de dosering, de timing en de druk van de geïnjecteerde brandstof nauwkeurig te controleren. Andere factoren die de efficiëntie ten goede komen, zijn de elektrisch gestuurde variabele timing van de inlaatkleppen (VVT) en de gekoelde uitlaatgasrecirculatie (EGR)

Proefrit aanvragen bij Suzuki Vilvoorde

U bent onder de indruk van de nieuwe Suzuki Swift Sport?

Kom hem alvast bezichtigen in de showroom en laat je volledig verleiden tijdens een testrit

Ik wil een afspraak maken