image_6_1eca9ca5-9ad9-63da-8e91-095018fec0f2.jpg

Suzuki Swift

Vanaf €21.299

De City-tripper

Kenmerken

 • Sportief, jong en stijlvol design
 • Compact en toch heel ruim binnenin
 • Plezier om mee te rijden: reageert snel en ligt perfect in de bochten
 • Zowel 4x4 als 4x2, in manueel en automaat
 • 5 jaar garantie en levenslange bijstand

CO2: 107 - 121g/km

Verbruik: 4,7 - 5,4 l/100km (WLTP)

 • Puur rijplezier
  Puur rijplezier
 • Sportief, jong en stijlvol
  Sportief, jong en stijlvol

Ontworpen om op te vallen

Met zijn gedurfde grille met chroomaccenten en zijn fraai gepolijste lichtmetalen velgen rijdt de Swift nergens onopgemerkt voorbij. Zijn gespierde koetswerklijnen verlenen hem een krachtige uitstraling, samen met aparte details zoals het zwevende dak en de verdoken achterdeurgrepen in de C-stijl. 

Zodra u plaatsneemt achter het stuur, ziet u de strakke, elegante lijnen en aandacht voor detail, die zorgen voor een comfortabelere en efficiëntere rijervaring. De cilindervormige meters, de cockpitachtige middenconsole en het sportieve, onderaan afgeplatte stuurwiel boezemen vertrouwen in nog voor u de motor start.

Nieuwe uiterst zuinige 1.2 DUALJET-motor

De nieuwe 1.2 DUALJET-motor (K12D) heeft dubbele injectoren in elke cilinder, wat garant staat voor een hoog thermisch rendement. Diverse verbeteringen dragen bij tot een hoge brandstofefficiëntie. Zo pakt deze motor uit met een compressieverhouding van 13,0:1, een elektronische variabele inlaatkleptiming VVT die bij een groot aantal krukashoeken en vanaf de laagste toerentallen kan werken, een oliepomp met variabele inhoud die een lage hydraulische druk kan hand- haven bij lage motortemperaturen, en elektronisch gestuurde zuigerkoeljets die koelverliezen en pingelen onderdrukken.

Proefrit aanvragen bij Suzuki Vilvoorde

U bent onder de indruk van de nieuwe Suzuki Swift Sport?

Kom hem alvast bezichtigen in de showroom en laat je volledig verleiden tijdens een testrit

Ik wil een afspraak maken